Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Berki Graciella
22, Balassagyarmat

Graciella azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert úgy gondolja, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy fejlődjön, tapasztalatokat szerezzen, illetve magasabb szintre lépjen ezen a területen. Két éve részt vett a Magyarok Világszépe versenyen is, ahol sikerült a döntőig eljutnia. Jelenleg kozmetikusnak tanul a balassagyarmati Szondi György Technikumban, emellett pedig eladóként is dolgozik egy bevásárlóközpontban. Szabadideje jelentős részét edzéssel tölti. 

A 165 centis Graciella csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a vajban sült lazac, kedvenc itala a Bitter Lemon. Szívesen hallgat hip-hopot, kedvenc parfümje az Attraction Rush.

Tündérszépek – 2022