Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bálega Barbara
23, Nyírmártonfalva

– Jelenleg egy grill, gyros és pizza bárban dolgozom, de mellette műkörömépítő is vagyok. Nagyon fontos számomra a családom, s szerencsésnek mondhatom magam, hogy úgy tudom az időm nagy részét beosztani, hogy velük is elég időt töltsek – mondta el lapunknak Barbara. A fiatal lány elárulta, a versenyre a nagynénje és a sógornője nevezte be, ez volt a 23. születésnapi ajándéka. 

Barbara 170 cm magas, csillagjegye Szűz. Szereti a kínai ételeket, mellé pedig eper és aloe vera ízesítésű Fuzetea-t iszik. Kedvenc illata a Paco Rabanne Pure.

Tündérszépek – 2020