Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kutacs Evelin
24, Tatabánya

Junior értékesítő vagyok egy tatabányai cégnél. Nagyon szeretek utazni, új helyeket és kultúrákat megismerni. A sport is nagyon közel áll hozzám, főként a biciklizés és a futás. Több Spartan Race versenyt teljesítettem már, amire büszke vagyok. Fotózások terén van már tapasztalatom, de szépségversenyekre az idén kezdtem el nevezni. A Tündérszépekre azért jelentkeztem, mert ez egy újabb kihívás számomra. Amellett, hogy pozitív tapasztalatokkal gazdagodom, szeretnék minél eredményesebb lenni, és örülnék egy komolyabb felkérésnek is.

 

A 174 cm magas Evelin a vízöntő jegyében született, kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a limonádé és a kávé. Kedvenc zenéje Lady Gaga-Bradley Cooper Shallow című duettje, parfümje pedig a Calvin Klein: Euphoria.

Tündérszépek – 2020