Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Németh Elizabet Regina
19, Zalaegerszeg

– Kíváncsiságból jelentkeztem a Tündérszépek szépségversenyre. Főleg a közeli családtagjaim és a párom biztatott a nevezésre. Már korábban is vettem részt fotózáson, így a kamera nem idegen számomra. Jelenleg Zalaegerszegen élek és esti iskolában tanulok. Szeretnék mielőbb leérettségizni. Nagy szenvedélyeim közé tartoznak a motorok és az autók, amelyeket szerelni is szeretem. Nem egy tipikus női munka, de a jövőben szívesen foglalkoznék autószereléssel. Hobbim a zenehallgatás, de imádok utazni is. A kedvenc városom Budapest, egyszerűen meseszép és külföldre sem kell menni, hogy megnézzem.

Elizabet 164 cm magas, a csillagjegye Skorpió. Szereti a mojitot és a gyrost. Kedvenc slágere Ava Maxtől a So am I és a legszívesebben a Police To be illatát fújja magára.

Tündérszépek – 2020