Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Batiz Boglárka
19, Szeged

Szegeden élek,itt is végeztem a tanulmányaimat. Fitnesz-wellness instruktor szakon tanulok, mert fontos számomra az egészséges életmód. 1 éve döntöttem el, hogy megváltoztatom az életem, azóta sportolok rendszeresen és tudatosan táplálkozok. Ezt a szemléletmódot szeretném megszerettetni és elfogadtatni minél több emberrel. Hobbim a természet védelme, de vonzódok a művészetekhez, pl.verseket írok. Úgy gondolom, a mai világban fontos az emberek önkifejezése, a lelki béke fenntartása, amit elősegít pl.a költészet és a komolyzene iránti szeretet.
 
Boglárka igazi művészlélek,169 centi magas és a vízöntő csillagjegyében született. Szereti a gyümölcsöket, zöldségeket, legszívesebben vizet iszik. Zenéből Yiruma-River flows a favoritja, parfümből a természetes, friss illatokat szereti.

Tündérszépek – 2020