Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Boronyák Ágnes
19, Gutorfölde

– Egy egészségügyi szakgimnáziumban érettségiztem, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója vagyok. A Tündérszépek 2020 országos szépségversenyre azért jelentkeztem, mert korábban még soha nem vettem részt profi fotózáson és szerettem volna kipróbálni. Nem csalódtam, jól éreztem magam a fényképezőgép objektíve előtt, a fotós is mindent megtett, hogy a lehető legjobb formában tündökölhessek. Fontos számomra a szépségápolás, a jövőben az is elképzelhető, hogy a szépségiparban szeretnék elhelyezkedni. Leginkább a sminkelés és a műkörmös szakma érdekel. Szabadidőmben, ha tehetem minél többet utazok, kirándulok belföldön és külföldön egyaránt.

Ágnes magassága 153 cm, csillagjegye a Halak. Szereti a pizzát és a mojitot, kedvenc zenei műfaja a pop. Parfümből a Lancome-ot választja.

Tündérszépek – 2020